Natuurcoaching

Top! Je hebt je eerste stap al gezet en bent in beweging gekomen.

Beweging is essentieel voor het bereiken van je doel. Elke eigenschap heeft een handige kant. Perfectionisme is geweldig totdat het maakt dat je nergens komt. Klaarstaan en zorgen voor anderen is wat de maatschappij nodig heeft, totdat je jezelf daarin volledig verliest. Vaste patronen zijn handig maar kunnen er ook voor zorgen dat je in dezelfde situatie blijft hangen. Alles aankunnen is top totdat je geen energie meer hebt en in een Burn-out beland. Tijdens de beweging ervaar je de uitersten en ervaar je de balans. Vanuit de balans zet je jezelf in beweging om je doel te bereiken.

Coachen in en met de natuur

Wanneer je letterlijk in beweging bent, komt je ook psychisch en emotioneel sneller in beweging. Een coaching in de natuur brengt je daardoor sneller waar je zijn wilt. Tijdens de coaching maken we ook de verbinding met de natuur. Waarom: omdat de natuur een spiegel is van de processen die zich binnen in jouw en je leven afspelen. Lees meer

Waar spreken we af?

Bij de Amsterdamse Waterleidingduinen, Landgoed Elswout, of de Kennemerduinen. Heb je voorkeur voor een andere locatie dan is dat uiteraard ook mogelijk. Jij staat centraal.

Natuurcoaching in de praktijk

Het is echt warm vandaag…. De lucht is strak blauw, geen wolkje te zien.  Vandaag dus maar de schaduw opzoeken had ik bedacht. We lopen in een rustig tempo. De bomen zorgen voor beschutting onderweg zien we wat hertjes liggen. Ze zien er relaxt uit en lijken geen last van de warmte te hebben. Wat voel je nu je hier loopt, vraag ik. Het blijft even stil…. “Ik weet het niet zo goed; ik voel mij onrustig en heb het warm”. Er komt een zuchtje wind door de bomen als een zachte aai van koelte. Heb je het gevoeld? Zullen we net als de hertjes een fijn plekje zoeken en even rustig gaan zitten?

Na lang aarzelen stemt ze toe. Ze gaat met haar rug tegen een boom zitten, schoenen uit, blote voeten in het gras. Een diepe zucht volgt. We drinken wat water, lekker koel nog. “Wat heb je nog meer nodig nu” vraag ik.

Plots beginnen de tranen te stromen…. Ze moet nog zoveel, er liggen nog 3 wassen, het huis is een rommeltje, op haar werk is iedereen op vakantie en dat terwijl er een belangrijk project loopt,  hoe kan ze hier nu rustig zitten, dat kan toch niet?

Weer vraag ik haar wat ze nodig heeft. Met haar rug en hoofd tegen de boom, vraagt ze om steun. Met haar voeten in het gras, vraagt ze om zachtheid, met de zon boven ons vraagt ze om een warme omgeving. Alles wat ze vraagt is er. Ze schiet in de lach…

Op de terugweg komen we weer hertjes tegen, ze zijn een beetje in beweging gekomen. Ze staat stil en zegt dan heel zacht “dank jullie wel”. “Waar bedank je ze nu voor?”, vraag ik. Dat ze mij hebben laten zien dat je rust en actie kunt aanpassen aan de omstandigheden, dat er voor alles een tijd is.

Ik maak een diepe buiging naar haar en de hertjes.

Wat bied ik jou?

Om te beginnen
5 sessies

Wil je een start maken met het bereiken van jouw doel, dan bied ik je “5 sessies” aan. Gedurende deze 5 sessies zullen we al veel stappen zetten in jouw ontwikkeling. Ook met deze 5 sessies ga ik niet uit van standaard oplossingen. Ieder mens is uniek dus we kijken wat jij nodig hebt.

VOOR WIE IS DEZE COACHING?

Iedereen die moedig genoeg is om te erkennen dat er actie nodig en besloten heeft tot deze actie over te gaan. Iedereen die graag buiten is en die wil onderzoeken hoe de natuur je kan helpen.

DEZE COACHING BESTAAT UIT:
  • 5 natuurcoachingssessies van 1,5 tot 2 uur waarbij je ook voor een paardencoaching of healing kunt kiezen
  • “huiswerkopdrachten” waarmee je aan de slag kan tot de volgende sessie
  • Blijvend resultaat en werkelijke transformatie
WAT IS JOUW INVESTERING:

Tijd, energie, bereidheid ervoor te gaan.

Zonder dat ik het wist liep ik al mijn hele leven op mijn tenen. Ik was gehaast en kon niet meer van kleine dingen genieten. Ik heb weer de rust en ben daarbij effectiever en daadkrachtiger. Mijn werknemers krijgen weer de credits die ze verdienen.

Saskia

Ondernemer

6 maanden
intensieve coaching

Middels de intensieve coaching bereik je jouw doel. Het traject bestaat uit diverse natuur- en/of paardencoachingssessies. Daarnaast ontvang je, als je dat wilt, healings en aromamassages. Er is geen vaststaand programma en we volgen ook geen methodiek kijke wat jij nodig hebt. Voorafgaand vindt er een telefonische intake plaats gevolgd door een kennismakingssessie waarin we de coachingsvraag vaststellen. Na deze sessie besluit je of je samen met mij aan de slag wilt.

VOOR WIE IS DEZE COACHING?

Iedereen die een echte verandering wil. Iedereen die tijd wil investeren in zichzelf. Iedereen die bereid is naar zichzelf en zijn omgeving te kijken met een open mind.

6 MAANDEN INTENSIEVE PERSOONLIJKE COACHING BESTAANDE UIT:
  • 9 coachingsessies 1,5 tot 2 uur
  • Wekelijks telefonisch contact ter ondersteuning van je traject
  • Blijvend resultaat en een daadwerkelijke transformatie.
WAT IS JOUW INVESTERING:

Tijd, energie, bereidheid ervoor te gaan. De telefonische intake is gratis net als de kennismakingssessie wanneer je besluit het traject te starten.

Angelique, ik heb je een hoop te vertellen. Het gaat echt super goed met mij. Mede mogelijk gemaakt door jou. Dank je wel!

Anne

Manager

Een week voor jezelf

Deze week is voor jou. Een intensieve coaching waarin je in een week tijd enorme stappen zult zetten in jouw ontwikkeling. Ik ga niet uit van standaard oplossingen. Ieder mens is uniek dus we kijken wat jij nodig hebt. Voorafgaand aan deze week vindt er een telefonische intake plaats waarin we de coachingsvraag vaststellen. Na de intake besluit je of je samen met mij aan de slag wilt.

VOOR WIE IS DEZE COACHING?

Iedereen die in een korte tijd daadkrachtig aan de slag wil en zichzelf herkent in genoemde problematiek. Iedereen die gedurende een week alle aandacht aan zichzelf wil geven. Een week waarin ook ruimte is om te genieten en voor rust.

5  DAGEN INTENSIEVE PERSOONLIJKE COACHING BESTAANDE UIT:
  • 5 coachingssessies van 1,5 tot 2 uur op maandagmiddag t/m vrijdagochtend waarbij je ook voor een paardencoaching kunt kiezen
  • Een healingsessie of een aromamassage
  • “Huiswerkopdrachten” voor de volgende dag
  • Blijvend resultaat en werkelijke transformatie
WAT IS JOUW INVESTERING:

Tijd, energie, bereidheid ervoor te gaan. Overnachtings- en verblijfkosten naar eigen keuze De telefonische intake is gratis.

Angelique, dank je wel voor de healing. Ik voel mij echt beter.

Sanne

Loopbaancoach